19486 |
Mój Outek | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
Pozytywy:19486Negatywy:19486'
| |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
19486 |
20424804 kto robił?! Bardzo, hmm, błyskawiczny out | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
19486 | Moloch | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
19486 |
Odpowiedź dla 19486:Nowy: Sam go zrobił | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
19486 |
Nowy, bardzo mi się podoba | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
19486 |
Nie znam się na tym za bardzo ale czy to nie jest nowy out: | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
19486 |
OK. Wróciłem hmmm... od czego zacząć... A tak ee przepraszam za zwłokę, ale nie miałem internetu (tyle co korzystałem u narzeczonej ale rzadko) i sesja się zbliża... Więc zrozumcie . Jutro wszystko będzie zrobione, będzie wielka aktualizacja. Widzę, że jesteście cierpliwi to mnie cieszy, ponieważ nie było mnie ok miesiąc, a wy tylko dodajecie nowe outy.I za to wam SERDECZNIE DZIĘKUJĘ. Widzę, że nie jest aż tak źle. Liczę na waszą wyrozumiałość powinniście mnie zrozumieć. Senteriel: Hmmm... Nie dopisałem w tamtym poście, że siedze u narzeczonej i znajomych... Przepraszam, mój błąd. | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
Pozytywy:19486Negatywy:'
|
KONTO USUNIĘTE |
Lord Lantis: Nowy outfit Loremasters : Profil: | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
19486 |
Nowy outfit Noys. | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
19486 |
20424804 ? to jest normalny wygląd na wojowniczke @down ale ja nie widze żadnej przeróbki | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
19486 |
20424804 No właśnie, tylko trochę przerobiony Bez sensu wydawać 150 zł... Ale są gusta i guściki | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
19486 |
nowy Co do stroju Noys, po co się czepiacie? Za taki sam bezsens można uznać ulepszanie itemków o 5%, 10%, bo po co? Jak można kupić nowy? Prawda? Noys, podobnie jak Carni mają własne gusty, obojgu tylko pewna część się nie podobała i to zmienili. Nie widzę tutaj żadnego bezsensu, to że ktoś nie ma jakiś nabazgranych mieczyków, łuków bądź innych rzeczy, nie znaczy, że jest jakiś zacofany o ile wiem Noys (jak i Carni) są bardzo zadowoleni z nowych outów i wiedzą, że żaden inny nie zastąpi im tego... Czy nie tylko to się liczy? | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
KONTO USUNIĘTE |
Nowiutki. Trochę ma włosy jak Kakashi. Co do stroju Noys to tylko ubranko na zielone zmieniła, dal mnie to delikatny bezsens, lecz może robić co chce. | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
19486 |
Nowy out Samanthiela Dokładniej jego postaci Roby | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
19486 |
20424804 Twarz i włosy Zuchwałyego chyba, że cały out Zuchwały zrobił | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
19486 |
20424804 Znów się spotykamy... Jednak teraz nie mam tak dużo do powiedzenia jak wcześniej. Twarz wzorowałem na oucie Petrusa, jednakże sam ją rysowałem. Włosy od 'A' do 'Z' są mojego autorstwa. Teraz tylko patrzę i tylne włosy (a dokładnie ich środek) są podobne do Adramelech'a. Przyznam się, że zbroja jest z gry, ale to nie jest zabronione. | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
KONTO USUNIĘTE |
To Wam wytłumaczę o co chodzi z Noys. Skoro dla Was to taki bezsens Bardzo długo chodziła w outficie dla wojowniczki, wiem, ze jej się podobał, nigdy go nie zmieniała. Postanowiła jednak, żeby odrobinkę wyróżniać się z tłumu, wprowadzi sobie outfit ze zmiana ubranka (chyba kolor, na zielony). Tym samym nosi swój ulubiony outfit, ale się wyróżnia. Prawda, ze proste? Ma unikatowość i out który lubi. Dwa w jednym | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
Pozytywy:19486, 19486, 19486Negatywy:'
19486 | nowy... | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
19486 |
filevandrell ma nowy outfit. _ Jeszcze jeden nowy, jeśli się nie pomyliłem. | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
19486 |
Kolejny mojego autorstwa ^^ | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
19486 |
Dodaj na stronę główną tematu. Outfity paladynów, link działający. | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
19486 | Błąd... | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
19486 |
U Rumki, która stoi przed kamienicą Broka w Shikc, można kupić stroje zmieniające wygląd na 8 godzin ( za sł oczywiście ) -Czerwona suknia balowa -Fioletowa suknia balowa -Niebieska suknia balowa -Frak -Niebieski frak galowy -Brązowy garnitur 3 sł za sztukę. Wyglądów niestety nie mam, trzeba poczekać aż ktoś kupi O ile wiem to tego nie było, ale pewny nie jestem, bo mi się nie chce przedzierać przez 4 strony | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
19486 |
20424804 To jest ta niebieska chyba | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
19486 |
20424804 To skoro tak, no to: W kolejności z poprzedniego posta. (postu?) Dzięki Ładna ta niebieska | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
19486 |
20424804 Nie ma za co Zauważyłem po prostu u kogoś ten strój to skopiowałem link ^^ Ha! I są faceci ^^ | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
19486 | U kapłanki w Shikc w świątyni 4bóstw są nowe outy ,jeży | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
19486 |
Nowy outfit Havar'a. | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
19486 |
Chyba nie ma Rixosa | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
19486 |
Czy wiadomo kogo to out? | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
19486 |
20424804 Analena [nie wiem jak to się pisze ] | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
19486 |
20424804 Annael | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
19486 | Da mi ktoś strój Lanaa z każdej strony? Wiecie ten przód, lewo, tył, prawo Czy jakoś w tej kolejności Dam + | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
19486 |
20424804 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
19486 |
Chyba nowy. Fajny ^^ | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
19486 | Dexter to ciastko zmienił nick na Gama. | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
19486 |
Certhonis - Morza I jak widać główna postać to Loremasters | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
19486 |
Nie ma chyba | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
19486 |
. | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
19486 |
| ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
19486 |
20424804 Niach niach Miałem wenę żeby napisać w twoim temacie Tak chciałem zobaczyć jak ci idzie, i poza tym że nie masz za dużo czasu na uzupełnianie to bardzo dobrze Powodzenia dalej /Zły Nighter | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
19486 |
Lekko mhroczny strój Leiry . Meks, nie Leiry | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
19486 |
Jeszcze Dziś aktualizacja: -Outy Unikatowe graczy/administracji 20424804 Dla mnie będziesz zawsze Leirą Elamshin 20424804 Hehe dzięki za SPAM ty wredny spamerze... Żart.. | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
19486 |
! O jeszcze link, do profilu. www.Aspiumnem.pl/?task=forum&show=player&id=29695
|
|
| 19486
Pifes | Skoro nie pojawił się w żadnym evencie to znaczy, że nie ma pogrupowania, może oni testują outfity do najbliższego eventu. Tak często było np. Eksplorerka nosi często takie outfity "z przyszłości". Mam Opóźnienia, w programie którym animowałem itp. skończyła mi się free licencja. Przepraszam
|
|
| 19486
nowy: |
|
|
| 19486
pomyłka... |
|
|
| 19486
. | www.Aspiumnem.pl/obrazki/postacie//vip/ethiel_arunsun.gif
|
|
| 19486
Strój szalik`a: |
|
|
| 19486
Mam opóźnienia to prawda nikt nie zaprzeczy. Ale co mnie denerwuje i dlaczego piszę tego posta? Otóż od pewnego czasu męczą mnie w Marakesz niektórzy gracze pisząc do mnie posty typu: "Lantis extra temat, super pomysł. Uwielbiam Outfity Return, mogę być twoim pomocnikiem?" To tylko przykład. Chcę odpowiedzieć na pytanie: "Czy mogę być pomocnikiem?" Nie. Nie możesz nie szukam pomocy niezaufanych osób. O po za tym mam własną wizję i nie chce by mi ktoś te plany pomieszał. Nie mam czasu, no i co? Dam sobie rade. Nie zapomnijcie, że gdy większość z was ma wakacje ja jeszcze mam naukę do lipca. Śpieszę się jak mogę i z nauką i z Aspiumnem (paladyni prawie gotowi). Co do laurów typu: "Świetny pomysł/jesteś genialny." Nie to nie ja miałem ten pomysł, to nie ja jestem "genialny", to Nighter wszystko wymyślił. A skoro tego ktoś z was nie pamięta... To już to wie. | Może nie potrzebnie pisałem to wszystko, ale chce uświadomić jaka jest prawda. Dedykuję tą męczarnie prawowitemu właścicielowi tego tematu. Edit: I pewnie teraz mnie zminusujecie tak?? P Edit 2: 200post w OR
|
| |